Retourneren

Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen.

Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Het is van belang dat u tijdens de bedenktijd netjes omgaat met het product en de verpakking.

Wij waarderen het als we de items op dezelfde manier terugkrijgen als jij ze ontvangen hebt. Dit wil zeggen met alle kaartjes eraan en netjes verpakt in de originele verpakking met bijgesloten factuur.

Wij kunnen de items niet in retour nemen als wij vermoeden dat de artikelen vaker zijn gedragen dan tijdens het passen. Indien u gebruik maakt van het retour sturen van uw product, komen de kosten van terugzending voor uw eigen rekening.

Wanneer wij het retourpakket en de teruggestuurde items in goede staat ontvangen en hebben verwerkt, ontvang je van ons een bevestiging per e-mail.

Wij streven ernaar je retour binnen 2-4 werkdagen na ontvangst te verwerken. Hierna storten we het aankoopbedrag zo snel mogelijk terug op je rekening. Verzendkosten worden niet terugbetaald.

We streven naar een terugbetaling binnen 7 werkdagen na verwerking van je retour. Terugbetaling zal in ieder geval binnen de wettelijke termijn van 30 dagen plaatsvinden. Wanneer u de artikelen later dan de aangegeven14 dagen heeft teruggestuurd, dan kunnen wij enkel een gift voucher geven in plaats van een terugbetaling.

Artikelen uit de Sale (met korting) Geen geld retour, wel een tegoedbon indien deze voldoen aan de retourrechten.

Uitzonderingen: Oorbellen worden niet retour genomen i.v.m. hygiënevoorschriften.

Mamzelle is niet aansprakelijk voor het kwijt of beschadigd geraken van een retourpakket. We adviseren je daarom je retourpakket aangetekend te verzenden.

Retouradres:

T.a.v. Mamzelle
Dam 10 bus 22
8500 Kortrijk
België

Voor alle vragen kan U ons contacteren via ons contactformulier op de website.